BRYD BARRIEREN: Mikrosprogkursus i JAPANSK

Har du planer om at rejse til Japan?
Har du ingen eller kun få forkundskaber om japansk sprog og kultur?

Så har du i september 2015 chancen for at deltage i et mikrosprogkursus, der på 6 timer indfører dig i den japanske kulturs hemmeligheder og afmystificerer det japanske sprogsystem, så du bliver i stand til at udtrykke dig høfligt og forstå basale japanske adfærdsnormer. Du lærer lidt om skrift, udtale, tal og kropssprog, så du opnår en genvej til imødekommenhed, forståelse og gensidig respekt.

TILMELD DIG JAPANSK NU – START I SEPTEMBER!

Mikrosprogkurset i japansk finder sted i Skanderborg i september, og vi har allerede fyldt de første pladser:

Tid: uge 36, 37, 38:
– onsdag den 2. september kl. 18-20
– mandag den 7. september kl. 18-20
– mandag den 14. september kl. 18-20
Sted: Østergade 3. 2-1, 8660 Skanderborg
Pris: DKK 1000,- pr. deltager ved 4, maks. 8 deltagere (pris ekskl. moms for private)
Læs mere: Mikrosprogkurser for private
TILMELDING: DU kan nå det endnu!
E dk-france@dk-france.dk . T 8684 8404

KURSUSLEDER:
Rasmus Matthes Hansen er BA i Japanstudier og har boet og studeret i over 1½ år i Japan. Rasmus underviser i japansk, særligt for begyndere, og har undervisningserfaring fra FOF Aarhus.

“Med sit komplicerede skriftsystem kan japansk virke som et overvældende sprog at give sig i kast med uden tidligere erfaring med det. Dog er det muligt, med en kort og intensiv indsats, at lære fraser og sætningsstrukturer, som er brugbare i mange sammenhænge, til glæde og nytte for en selv og for japanere, man møder. Igennem sproget får man også indblik i kulturforskelle, og hvad der kræves for at begå sig høfligt på japansk, inden for virksomhedskultur og i daglig tale”, forklarer Rasmus.

Mikrosprogkurser i andre sprog

DK&France har indtil nu kørt mikrosprogkurser i tysk, italiensk og hollandsk . I efteråret udbyder vi et kursus i thai – Læs artiklen om mikrosprogkurser i Lokalavisen: Fjern sprogbarrieren på bare 6 timer