Encore! Mehr! Fine anmeldelser af seneste mikrosprogkurser i tysk og fransk

Le Mucem, Marseille
Le Mucem, Marseille

I efteråret 2016 har vi afholdt 2 mikrosprogkurser i henholdsvis fransk og tysk for virksomheden Bigadan A/S. Vi spurgte efterfølgende kursisterne om deres vurdering af forløbet.

Kursisterne på mikrosprogkurset i FRANSK sprog og kultur fremhævede følgende :

  • Anførelse af fransk udtale på dansk
  • Mange dagligdags udtryk
  • Nyttige og gode øvelser
  • Blanding mellem øvelser og gennemgang

Om mikrosprogkurset i TYSK udtalte kursisterne:

  • Konkrete eksempler, som kan bruges i det daglige arbejde
  • Meget gode opgaver, hvor ord og sætninger følger det, vi bruger i det daglige arbejde
  • Fin grammatisk gennemgang, godt at vi talte tysk, dygtig lærer

Flere af kursisterne gav også udtryk for, at de godt kunne have brugt lidt flere timer – og det er jo dejligt at høre! Mikrosprogkurserne er på 3 gange 2 lektioner, altså 6 timer i alt. Kursernes fornemmeste opgave er dels at afmystificere fremmed sprog og kultur, dels at vække interesse for et egentligt sprogkursus.

Et mikrosprogkursus introducerer til sprogsystem, sprogbrug og kultur og har et basalt indhold af høflighedsvendinger – herunder forretningskultur til eksport-/importvirksomheder.

Mikrosprogkursernes indhold og form tilpasses deltagerne i så høj grad som muligt. Fx indgår der mere direkte virksomhedsrelateret indhold i et kursus med deltagere fra en og samme virksomhed,  som i Bigadans tilfælde.

Læs mere om mikrosprogkurserwww.mikrosprogkurser.dk/virksomheder – og på www.dk-france.dk – Vi samarbejder med kompetente kursusledere inden for alle sprog- og kulturområder – men står selv for fransk!

Kontakt os for detaljer og tilmelding på dk-france@dk-france.dk, på 8684 8404/2259 5958 – eller via formularen nedenfor:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *