Virksomheder

Få smag for sprog:
mikrosprogkurser for internationale virksomheder

Nu har du chancen for at lære lige de udtryk, du har brug for, inden for afgrænsede, overskuelige kommunikationssituationer på ”alle” sprog på 6 timers mikrosprogkurser. Det eneste, der kræves af dig er, at du skal være 100% motiveret og sprogligt aktiv i de 6 timer!

Indsigt i sprog, kultur og kutyme på rekordtid

Hvem har ikke som virksomhedsleder eller ansvarlig for virksomhedens kontakter med udlandet haft lyst til at lære et nyt sprog, bare så man kunne klare sig nogenlunde høfligt og imødekommende med sine udenlandske kunder eller partnere? Og bare så man havde lidt mere indsigt via sproget i deres kultur og måde at tænke og lave forretning på?

Og hvem har ikke i samme tanke tænkt, ”nej, jeg har ikke tid, jeg kan ikke overskue at skulle investere 60 eller 180 timer af min tid i at lære et nyt sprog”? En tanke, der måske skyldes din erfaring, der siger dig, at sidst du lærte sprog, fik du aldrig tid til at øve og øve de brugbare udtryk, til de sad på rygraden og var der, da du fik behov for dem, og at du derfor trænger til at få disse udtryk genaktiveret og ind på rygraden!

Det vil give dig nye fordele bare at at have lidt indsigt i  fremmedsproget.

Mikrosprogkursus i virksomhedskommunikation

Et mikrosprogkursus kræver som udgangspunkt intet forhåndskendskab til sproget.

Hvis du nogle gange har oplevet fx telefonen eller den personlige præsentation som en barriere, vil det være slut! Med et mikrosprogkursus bliver du i stand til at præsentere dig og kommunikere elementært og høfligt pr. telefon med receptionist, kunde eller forretningspartner på fremmedsproget. Du lærer at udtrykke, hvordan man høfligt starter/slutter en samtale, og at forstå, hvad man indledningsvis (oftest) hører. Du lærer, hvordan man kommer høfligt videre i samtalen på et andet fremmedsprog, man behersker.

Høflighed er nøglen

Du lærer nyttige høflighedsudtryk og vendinger osv., som du kommer til at træne gennem minidialoger, der i sværhedsgrad er tilpasset begynderniveau, til du kan dem, så du får noget brugbart med hjem på rygraden! Du lærer også lidt om retorikken, udtalen og kulturen på det pågældende sprog i relation til virksomhedskommunikation og får nogle gode råd med dig.

Hjemmearbejde? Det du af ren interesse og motivation ikke kan lade være med at øve op til næste lektion. Det er ikke nogen hemmelighed, at repetition og brug af sprog er vejen til at huske og blive god til sprog!

Praktiske oplysninger

Sprogniveau: nybegynder (ingen forudsætninger)
Sprog – Vælg blandt alle sprog:
engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, norsk, svensk, polsk, portugisisk, kinesisk, russisk, arabisk, japansk, …
Holdstørrelse:
4-8 deltagere
Varighed:
3 gange 2 timer eller 2 gange 3 timer – som udgangspunkt placeret efter aftale – en gang pr. uge
Pris – inkl. kursusmateriale:
DKK 1100,-  ekskl. moms pr. deltager ved 4-8 deltagere
Ved under 4 deltagere varierer prisen pr. deltager, som følger:
1 deltager: DKK 3600,-
2 deltagere: DKK 1800,-
3 deltagere: DKK 1300,-
Kursusleder:
Erfaren underviser, primært inden for erhvervs- og virksomhedskommunikation, med speciale i det pågældende sprog og kulturen i sprogområdet eller –områderne
Kursussted:
Som udgangspunkt hos virksomheden eller hos DK-France, Østergade 3, 2-1, 8660 Skanderborg
Arrangør:
DK-France, Østergade 3, 2-1, 8660 Skanderborg

TILMELDING:

Via dk-france@dk-france.dk – eller udfyld og send formularen:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked